Dårlig dag

Dagen startede rigtig dårligt ved 8 tiden, ved at jeg kom til punktere en blodåre i mit venstre lår, – så stod det klart at det vil blive en dårlig dag. Hver gang jeg har afsluttet en omgang kemo, skal jeg stikke mig med en kanyle med Neupogen minimum 8 dage efter. Blodet stod ude til alle sider, så der kom en kæmpestor blodpøl på gulvet og det kunne ikke stoppe igen, – nej det er bare gas og i kan ta´ det roligt,-ha ha, men jeg fik da et blåt mærke ud af det.
Jeg ville have været ude at løbe og cykel, men jeg følte mig ør i hovedet og meget træt, så jeg satte en dvd på, og lagde mig på sofaen. Jeg sov indtil omkring kl.15, jeg var stadig meget træt, så jeg tog det roligt resten af dagen.
Vi arbejder i øjeblikket på at lave et ?medicinskab? her på siden, så i kan klikke ind på og læse om alt hvad de har proppet i mig. Men det tager lige et stykke tid at finde alle de piller og få dem skrevet ind.