Styrketræning

Ja så gik den dage også.

Jeg sov længe i dag, det skal jeg være den første til at indrømme. Jeg var stadig meget træt da jeg endelig kom op, men gik alligevel i gang med styrketræning. Jeg gik fuldstændig dø i det og måtte stoppe efter en omgang. Jeg satte mig ned og kiggede rundt i stuen og blev mere og mere sur på mig selv, – det kan sku da ikke passe at du er så svag, at du ikke engang kan holde til en lille bitte omgang styrketræning. Da jeg igen kommer til mig selv og kommer i tanke om at jeg jo har kræft, – ja jeg kommer altså stadig nogen gange til at glemme den dumme sygdom. Når jeg så kommer i tanke om den, komme de mørke tanker til mig og det går op for mig hvorfor jeg ikke er så stærk som før.
Jeg har været meget træt hele dagen, men har ikke kunne sove, det lyder mærkeligt, men det er sandt. Selv om jeg lægger mig kan jeg ikke sove, og så kan jeg jo ligeså godt lave noget andet. For ligge stille kan jeg ikke.