Ikke lungebetændelse -men…

"Heldigvis" har jeg ikke lungebetændelse, men de fandt ""noget"" på lungerne. I nat fik jeg scannet hjertet, det så heldigis fint ud -og lægen sagde at jeg ar et rigtigt ""sportshjerte"":-) Derfor har jeg i dag været igennem en masse undersøgelser. Jeg er blevet scannet m. kontrast, har fået taget en masse blodprøver og fået først en slange ned i halsen gennem næsen -fy for dælen!!! Desværre fandt de en forstørret lymfeknude på siden af min hals. For helvede…. I morgen skal jeg have knude fjernet og den skal undersøges nærmere. Der er risiko for at operationen kan medføre at jeg aldrig kommer til at kunne løfte armen over skulderhøjde mere -så var det den tri-karriere… Men hvad betyder det også -for måske har jeg kræft!!! Ved ikke hvad jeg ellers skal sige -er bare i dyb chok :-(