Dallund

Jeg skulle være på Dallund kl. 10. Jeg var kørt hjemmefra i rigtig god tid, og det viste sig at være en rigtig god ide, da GPS`en viste mig alle mulige mærkelige steder hen. Da jeg ankom havde jeg det som om, at jeg egentlig ikke havde rigtig lyst til at være her.  Da jeg mødte de andre kunne jeg se, at jeg klart var den yngste, men hvad pokker sådan var det også sidste gang.
Efter en lille velkomst, skulle vi præsentere os. Ligesom sidste gang fik jeg oplevelsen af, at selvom jeg har haft en hård kamp med kræft, så er det ingenting i forhold til hvad nogen af de andre som er her har været igennem. Det er så sindssyg livsbekræftende at sidde og lytte til de mennesker, jeg tror aldrig at jeg vil glemme dem, selvom jeg ind til videre kun har snakket med dem i 30 minutter. Det er meget underligt, for på den ene side bliver jeg meget rørt over det og på den anden får jeg det, som om at jeg skal kaste op. Jeg tror at hvis folk udfra sad og lyttede, ville de ikke kunne holde tårerne tilbage, for selv jeg var lige ved at give mig til at tude.
Efter præsentationen blev jeg interviewet omkring hvordan jeg har haft det siden sidst, om der var nogle ting jeg synes at de kunne gøre bedre, eller om jeg bare havde nogle ideer. Derefter var der frokost og tid til en lille lur. Senere blev vi 3 og  3 sendt ud på en gåtur.
En af de ting der er vigtig for mig på dette ophold, er at få snakket med andre som har været igennem det samme som mig selv, for det er rart at høre at man ikke er helt sær, fordi man har tænkt på en bestemt måde. Efter gåturen var der fysisk aktivitet på programmet, herunder navnelege på forskellige måder.
Efter aftensmaden stod det på linedans, og ja det var sjovt at prøve, men nok ikke noget jeg har lyst til at bruge min fritid på.  Ellers gik aftenen med at snakke og hygge. Jeg nyder rigtigt at sidde og snakke om livets store og små spørgsmål, selvfølgelig  kom meget af snakken til at handle om kræft, for der er så meget man gerne vil vide om de andre, og om det de har været igennem, men der blev da også snakket om alt muligt andet.
Det var så den første dag og jeg vil ligge mig til at sove.