Tilbage til Dallund

Dagene flyver af sted, det har de i hvert fald gjort de sidste par dage. Jeg føler mig meget træt, men alligevel sover jeg rigtig dårligt, og jeg har det som om jeg slet ikke har sovet sidste nat.  
Dagens træning bød på interval løb 3 x 2 km, her var jeg rigtig godt løbende og havde ingen problemer med at holde tiderne. Dagens andet træningspas var to timer på cykel. Jeg er rigtig taknemlig over, at jeg kan give den gas med træning, og få nogle af alle sommerfuglene ud på den måde. 
I morgen drager jeg af sted til Rehabiliteringscenter Dallund. Jeg blev for et stykke tid siden inviteret til at endnu et ophold deroppe, denne gang dog kun to dage. Jeg har været på en uges ophold på Dallund i januar 2008, og nu har jeg været så heldig, at de har kontaktet mig med henblik på at få respons på mit ophold. De vil gerne høre hvordan det er gået mig siden, og om der er ting de kan gøre bedre. Jeg tror at det bliver rigtig godt for mig at komme af sted, og måske komme af med nogle tanker. Jeg glæder mig i hvertfald, og  håber at tiden indtil fredag kommer til at gå hurtigt.