Hvar var det nu det var

Som de vakse nok har lagt mærke til, så er nedtællingen til scanningssvar gået i gang. I går var jeg forbi OUH, for at få taget en scanning. Da jeg drog af sted mod Odense kom jeg i tanke om, at jeg ikke kunne huske, hvilken scanning jeg skulle have fortaget. Hm, hm tænke jeg så, det måtte enten være en CT eller en MR scanning. Da jeg ankom til OUH og parkeret min bil på min hellige parkeringsplads, hvor jeg altid kan holde. Hvor det er, ja det skriver jeg ikke, for så kan jeg jo ikke holde der mere.  Takket været den søde dame i  glasburet fandt jeg ud af, at det var en CT-scanning jeg skulle til. 
Jeg havde ikke spist noget fra morgenen af for at være sikker på, at jeg kunne blive scannet. Jeg havde lige sat mig og slået op min bog, da jeg blev kaldt ind. Det hele gik godt, og det varede ikke mere end 30 minutter, så var jeg atter på fri fod. 
Jeg tænke at jeg lige vil gå over forbi afdeling X3, for at sige hej. Jeg gik derover og snakkede med et par læger og sygeplejersker, som jeg kendte fra de gange jeg har været indlagt, for heldigvis længe siden nu. Da jeg forlod X3 var jeg blevet noget mut, der kom lige en masse minder frem, og mit hoved blev fuld af tanker, som jeg et eller andet sted  troede, at jeg havde glemt. Så det blev en lang tur hjem til Svendborg. Resten af dagen var mit hoved fuld af tanker, tanker som jeg ikke rigtig kunne sætte ord på. 
Jeg løb 30 minutter da jeg kom hjem, og af en eller anden grund blev det min bedste løbetur i 2010. Jeg følte mig flyvende og rigtig frisk i kroppen. 
Så det var en god afslutning på dagen.