Unge og unge på stue sammen

I går var jeg tæt på at køre galt, ikke fordi det var glat eller fordi der var masser af sne, nej det var af en hel anden grund. Jeg hørte radio som det så ofte sker når jeg kører bil. Lige pludselig begyndte de i radioen at snakke om unge og kræft. Det var fantastisk, for det samtalen gik ud på, var at der var lavet en undersøgelse, der viste at unge der ligger på stue med ældre blivet mere syge, end hvis de ligger på stue med nogen på deres egen alder. 
Det lyder jo meget spændende, og jeg er rigtig glad for der komme fokus på unge. Jeg tror at de fleste sygehuse ikke har noget imod at unge skal ligge på samme stue, men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre i praksis, og det er jeg heller ikke den rette til at vurderer. En fyr fra sygehusvæsenet sagde at der  ikke var plads til at man lavede en stue, som kun var til unge. Jeg har kun lagt på stuer med nogen som var meget ælder end mig. I den tid jeg var indlagt, har jeg kun mødt omkring 3 andre unge, og vi lå i hver sin ende af gangen. For mig handlede det bare om at komme væk fra sygehuset. 
Jo det må da være bedre, at ligge sammen med en på sammen alder,  men jeg kan også godt se at det er svært at få det til at gå op. Men for pokker hvor er det fedt, at debatten om unge kommer. Jeg glæder mig til at høre mere.