Scannigs svar nr ?

Så kom dagen, hvor jeg for jeg ved ikke hvilken gang, skulle have scannings svar. Jeg føler ikke, at jeg denne gang havde tænkt så meget over det med scanning, eller for den sags skyld svaret som skulle falde i dag. Men  alligevel har jeg da ikke sovet særlig godt de sidste mange nætter. Jeg ville have været ude og cykle her til morgen, men da mit vækkeur ringede, regnede det meget. Ja ja jeg ved da godt det er vand, og det tager man vel ikke skade af. Jeg valgte alligevel at bytte lidt om på trænings pas, så jeg sov lidt længere og løb en tur på 30 minutter i stedet. 
Mens vi kørte mod OUH havde jeg det egentlig godt, det var først da jeg kom ind på selve sygehus området at tankerne begynde at kom lidt. Jeg kunne ikke helt slå tanken ud af hovedet, for hvad nu hvis jeg igen fik et svar jeg ikke havde regnet med, og jeg så skulle i gang med behandling en gang til?
 Jeg havde denne gang Lise med, sammen med min mor og far. Jeg ved godt at jeg er 25 år og et eller andet sted burde kunne tage vare på mig selv. Jeg ved bare at når jeg bliver kaldt ind til lægen, ja så er det altså ikke ret meget jeg fatter. Jeg tror at det denne gang, var den første gang jeg har været inde ved lægen, hvor jeg har fået det hele med, de andre gang er der som regel gået en sort klap ned, og så har jeg ikke hørt ret meget mere. 
Når man ligesom mig og min familie efterhånden så mange gang har været inde og skulle have et svar, ja så lærer man at læse lægens kropssprog, jeg tror næsten at jeg kender svaret inden jeg komme ind til lægen, bare ved at se på ham eller høre hans stemme. 
I dag da jeg fik svaret, var jeg lige ved at tude, jeg havde godt nok svært ved at holde tårerne tilbage, for der var ikke noget at se på scanningsbillederne, og mine blodprøver så også fine ud. Den lymfe knude som har lyst op på flere af de andre billeder, var gået fra at være 15 mm til at være 8 mm, hviket er normal størrelse. Jeg blev bare så glad, og det er der vel heller ikke noget at sige til. Far og mor tog med os et smut til Svendborg,  for lige at fejre det gode svar, og så skulle de jo også lige se vores nye lejlighed. Da de var taget af sted igen tog jeg til træning, og fejrede det gode svar med at svømme 6200 m. - av av min arm. Jeg fik som altid en masse tæsk til træning, men det er stadig rigtig fedt at svømme, i hvert fald når det er overstået.