Tak til B.T

For at prøve at skabe en god stemning og ikke lade mig påvirke i en negativ retning, ja så vil jeg bruge Simon Spies som indgangsvinkel til denne blog. Simon Spies har engang sagt: Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jeg ved ikke rigtig om dette citat kan bruges i denne forbindelse, men jeg prøver. 
Sagen er den, at B.T igen i dag skrev på forsiden: "Sådan undgår du kræft". Det er jo ikke første gang at B.T skriver sådan, nej det er såmænd ikke mere en et par måneder siden de sidst havde en overskrift noget lignende. Jeg  tror at når B.T går lidt ned i salget, ja så smækker de lige sådan en tekst på forsiden, og så sælger de et par aviser mere. 
Da jeg igen, ligesom sidst, stod i køen i supermarkedet og fik øje på
B.T, overvejede jeg et kort øjeblik at købe avisen. Men jeg lod være, fordi jeg jo godt vidste hvad der stod i den, og jeg ville egentlig heller ikke støtte B.T ved at købe deres avis. Jeg gik dog hjem og søgte på nettet, og fandt lige præcis hvad jeg havde forventet. 
Jeg hopper nu lige tilbage til Simon Spies og hans citat, hvor han vender dårlig omtale til god omtale. Derfor vil jeg sige tak til
B.T, fordi de med deres overskrift i dag, er med til at give folk den holdning, at hvis man får kræft, ja så er det ens egen skyld, for jeg kunne jo bare have levet sundere og dyrket sport, ja for så ville jeg aldrig blive ramt af kræft, og mange tak til B.T fordi de er med til fjerne fokus fra hvad en kræftsygdom er.  Tak til B.T fordi de giver folk falske forhåbninger om at undgå at få kræft. Ja jeg skylder B.T mange tak, for deres arbejds indsats i form af deres aviser, for at hjælp mig som tidligere kræftramt med at få skabt et rigtigt godt fokus omkring kræft.

Så tusind tak B.T, det er fedt at i hjælper mig med at sætte fokus på kræft.

Jeg er har selvfølgelig sendt en mail til B.T og så må jeg lige se hvad de siger til det.