Brev til B.T

Til B.T hvorfor gør i ikke en forskel, i stedet for at træde på mig ?

Jeg kan ikke forstå hvorfor i blive ved med at træde på mig, hvorfor bliver i ved med at provokere mig, som om  jeg ikke har været langt nok nede i forvejen pga. kræft.  I bliver ved med at skrive på forsiden: "Sådan udgår i kræft", så jeg gang på gang står der og overvejer at købe jeres avis, bare fordi der står på forsiden, hvordan man udgår at få kræft, eller hvordan man kan snyde kræften.   Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om i er klar over hvad det er i skriver om? Er kræft noget som i ved noget om? Det tror jeg ikke, når i skriver sådan noget gang på gang. Det i skriver er jo ikke noget nyt, det ved alle som bare ved lidt om kræft, der er jo ikke noget nyt i, at vi skal spise sundt, ikke drikke for meget og så dyrke sport, men det er ingen garanti for at man undgår kræft, det ved i lige så godt som jeg. 
Selvom man dyrker sport og lever sund, ja så kan man altså også gå hen og blive en af dem der bliver ramt af kræft. Sådan er min historie, jeg har trænet omkring 20 timer  om ugen og levet sundt og alligevel fik jeg kræft. Jeg som ikke burde blive ramt, fordi jeg har levet så sundt at læger ikke har kunne sætte en på  finger på hvorfor jeg fik kræft, og alligevel fik jeg det. Derfor kan jeg ikke undgå at få en følelse af fortvivelse, når jeg ser en overskrift som den i bladet i dag. Jeg kan ikke lade være med at tænke, gid i dog  ville tage med mig ind på en kræftafdeling, så skal jeg vise jeg hvad kræft er, og hvad det indebærer at være kræftramt. Hvis i ville gå med mig, bare en gang ind af døren til en kræftafdeling, ja så ville jeres liv været forandret med et. For pokker da, der går folk rundt i Danmark som tror at kræft smitter ved, at man rører ved en der har kræft. 
Det ender med at folk får det opfattelse, at hvis man får kræft, ja så er det ens egen skyld, for man kunne jo bare have spist sundt, og dyrket sport. Derfor kan jeg ikke forstå hvorfor at i ikke sætter mere  fokus på hvad kræft er, for det ved mange folk ikke noget om, og det er det, vi som er ramt af kræftsygdom har brug for. Hvad med at gøre noget for os kræftramte, i stedet for at være med til at gøre det værre for os.  
Jeg er til hver en tid klar til at udtalte mig om kræft, og i skal bare sige til så skal jeg nok tage jer med ind på en kræftafdeling, så i kan se hvad kræft handler om.
  

Med venlige hilsen Jacob Pallesen.

www.jacobpallesen.dk