Fokus på unge med kræft

Endelige, endelige, endelige! Jeg vil sige at det er en stor dag, i hvertfald for mit vedkommende. Da jeg  i dag slog et smut fordi cancer.dk, blev jeg noget forbavset og meget glad. For der på forsiden under "Viden om kræft", stod der Sygepleje til unge med kræft. Jeg tænke med det samme at det ikke kunne passe, for hvorfor skulle Kræftens Bekæmpelse skrive noget om unge? Men der stod det altså. Jeg klikkede ind på linket neden under, for jeg blev da nødt til at læse, hvad det nu var de skrev. Til min store overraskelse, kunne jeg læse at man nu var i gang med et forskningsprojekt omkring hvad der er vigtigt for unge der blive ramt af en kræftsygdom. Jeg må sige at det som sagt komme noget bag på mig. Det lader til at Kræftens Bekræftelse endelig vil til at gøre en indsats for unge med kræft. 
Jeg vil ikke tage æren for noget, for der er mange andre, der også har gjort en stor indsats for at skabe fokus på unge, men jeg føler da, at jeg har været med til at skabe noget debat om det at være ung og ramt af kræft. Nu da selv
kræftens bekæmpelse er ved at vågne op, og
begynder at skrive om unge, ja så er det som om det hele går op i en større enhed. 
Hvor har jeg dog glædet mig til at jeg kunne læse noget om unge på forside, og ikke mindst det at de langt om længe ligefrem vil til at forske i hvad der kan hjælpe unge, se det er stort. Nu begynder der for alvor at ske noget. Du kan læse om  Sygepleje til unge med kræft