Lidt sur på BT

BT. i dag står der: Du kan undgå kræft. 
Da jeg så overskriften blev jeg noget chokeret. Jeg vidste ikke om jeg skulle blive sur, glad eller om jeg bare skulle lade avisen være og tænke, det er da fedt, at man nu kan undgå at få kræft. Jeg ved godt at piger i dag kan få en vaccine mod livmoderhalskræft, så vidt jeg ved koster det 3.300 kr hvis man er over 15 år og hvis man er mellem 12 og 15 år er det, så vidt jeg ved gratis. Det er jo fantastisk, at det kan lade sig gøre, og jeg vil opfordre alle den kan til at tage imod dette tilbud, andet er da for dumt.  
Det som jeg bliver provokeret over er, at man vælger at skrive på forsiden af en af landets førende aviser, at man kan undgå kræft. Når man så køber avisen, for det var jeg jo så dum at gøre, for et eller andet sted vidste jeg jo godt at jeg ville blive provokeret. Allerede inden jeg købte avisen, (man kan jo så spørge sig selv om det er smart at købe den, når man allerede i forvejen har taget stilling til, hvad man mener om det der er skrevet), men man har vel et eller andet sted et lille bitte håb om, at det der står skrevet passer. 
Nå men efter at jeg havde købt avisen, blev jeg så nød til at læse den, alt andet ville jo være dumt. Det gik jo et eller andet sted, som jeg havde forventet. Først blev jeg glad over, at der bliver sat fokus på at man kan, ja så vidt som jeg har forstået det rigtigt, helt undgå livmoderhalskræft ved at få den vaccine. Derefter bliver jeg  lidt sur over at BT skriver 8 gode råd, som en læge har skrevet: Hold op med at ryge, drik alkohol med måde, dyrk motion eller bevæg dig, spis godt, pas på med solen o.s.v.  Med fare for at komme til at lyde som en sur gammel mand eller noget i den stil, ja så tænker jeg, at det jo alt sammen er råd som vi godt kender, og det kan jo ikke skade at blive mindet om dem engang i mellem, så vi allesammen kan få rigtig dårlig samvittighed, og tænke over alle de ting som vi ikke gør. – Ja nu er jeg vist ved at lyde som en sur mand. 
D
et som jeg egentlig vil frem til, det som jeg bliver så provokeret over er, at der i mine øjne tit bliver stillet falske garantier, forstået på den måde, at jeg er det største bevis på, at selv om man lever sundt, ja så kan man altså godt gå hen og få kræft, – det er det der provokerer mig. De kunne skrive om noget andet, eller sætte fokus på hvad kræft egentlig er. De skulle prøve at snakke med nogen som har eller har haft kræft, i stedet for at spørge alle mulige såkaldte eksperter.