Prisuddelingen

Jeg kunne jo sove længe, da jeg overnattede hos fætter i Århus. Jeg skulle være på DR kl 10.00 og ifølge Krak skulle DR ligge 6 minutter derfra hvor jeg sov. Jeg kørte kl. 9.45 og fandt lige dertil, så ingen problemer i det. 
Da jeg var kommet ind og havde ventet lidt, blev jeg hentet af en Skum medarbejder, og ført frem til sminkerummet, hvor jeg for første gang hilste på de andre deltagere. Jeg gik lidt rundt og kiggede på DR gangen når jeg ikke lige snakkede med de andre, for man skal jo se lidt, når man endelig er sådan et sted. Derefter blev vi ført ned til Skum studiet, hvor det hele skulle foregå. Det er spændende at gå ind i sådan et studie, for udover skum kulisse, ja så var der også 2 andre kulisser. En af de andre kulisser skal bruges den 24. december til noget julehalløj (mens vi venter), her var vi når vi holdt en lille pause og spiste.
Vi fik hver især anvist hvor vi skulle sidde, og så begyndte optagelserne ellers stille og roligt. Det hele var for mig, meget spændende at opleve. Det er jo ikke lige hver dag man sidder i et studie, og er nomineret til en pris, som man ganske vist ikke ved, om man vinder, – ja det er da stort. Man er jo altid lidt spændt på at møde de andre nominerede, og finde ud af hvem de er. Jeg kan jo kun tale for mig selv, når jeg siger, at jeg synes at det var nogle rigtig flinke unge mennesker jeg var sammen med,  og det er jo en stor fordel. Vi hyggede os i hvertfald meget mellen optagelserne. 
Det var en stor fordel at det ikke var live optagelser, for vi lavede da vist allesammen et par kiks, især under sangen. Ja jeg sagde sangen, showet sluttede nemlig med en afskeds sang. Når jeg sidder her og skriver min blog, jeg kan næsten ikke lade være med at grine lidt, for hvem skulle have troet det, først triatlet, så tømrer, derefter kræftramt og nu springer han så så ud som sanger, hvad bliver det næste? Det værste var, at jeg stadig var meget forkølet, og derfor var min stemme meget dårlig. Når vi ikke optog, ja så hostede jeg eller pudsede jeg næse på livet løs. Det var heldigt at vi havde et kor til at bakke os (mig) op. 
Kl.15 var det hele slut, og det var meget mærkeligt, for vi havde det jo lige så godt. Vi hyggede os rigtig sammen, og så pludselig var det bare ovre, – men for pokker, hvor var det en fed dag. Jeg fået taget en masse billeder, som jeg så hurtigt som muligt vil få lagt ud, så i kan se  hvad jeg skriver om, for det er lidt svært at forklare, -det skal opleves.
Jeg har jo før prøvet at være en ud af få, med denne gang var det på den fede måde. A
t være blandt de 6 nominerede ud af 400, ja det er da vildt.  Og så gå hen og få den pris man er nomineret i, ja det er da for fedt, når det er den vej det går. 
Du kan se showet her. 
         Eller på DR 1 søndag kl. 12.55.