Nomineret video

Der er flere spørgsmål som trænger sig på, når vi taler om dagen i dag. Det første kunne være, hvordan jeg har sovet i nat, for det er jo ikke hver dag man er nomineret til en pris? Jo tak, jeg har sovet som en sten. Jeg ankom til Århus i går, jeg overnattede hos min fætter, så kunne jeg sove længere her til morgen. Et andet spørgsmål kunne meget passende være, hvordan jeg havde det fysisk? Ja det er ikke helt godt endnu, men jeg har det bedre end i går og så skal man jo ikke klage, det ender jo også med at gå ok. Så kunne man spøge, om jeg kunne finde det? Ja jeg kørte lige til det.  Nu kommer det så, spørgsmålet som mange venter på at få svar på, hvordan gik det så inde til prisuddelingen i dag? Ja det kan jeg desværre ikke offentliggøre før i morgen.
Indtil da kan i da smutte ind forbi skumtv og se min nominerede  video som nu er lagt ind på skum Så vender jeg tilbage i morgen og skriver om hvordan det gik, og jeg skriver lidt om det vi skulle igennem.

Se  min nomineret video her.