Foredrag på Giv

I dag skete det igen, jeg holdt et foredrag, denne gang på Giv hvor jeg arbejder. Igen har jeg sovet rigtig dårligt, jeg var ellers meget træt i går aftes.  Det er jo ikke første gang jeg ikke sover godt, når jeg skal fortælle om mit sygdoms forløb. Jeg har været noget spændt på hvordan det ville være at fortælle, for nogle som man kender så godt, som jeg kender eleverne. Igen kom jeg ind i  en form for trance, da jeg stod og fortalte, så jeg er ikke helt sikker på hvad det egentlig var jeg sagde.
Jeg fik igen gode tilbagemeldinger, da jeg var færdig med at fortælle. Jeg har som sagt før, selv meget svær ved at vurdere hvor godt det foredrag var, og jeg tror aldrig, at jeg vil komme til at gå fra et kræft foredrag med en fed fornemmelse, eller føle at det var et kanon foredrag jeg holdt der.
Her til aften er jeg godt brugt, og det varer nok ikke længe inden jeg går i min seng, det tager godt nok mange kræfter sådan et foredrag.
Jeg kan mærke at jeg går rundt med en del sommerfugle i maven, ja bare det at jeg lige nu sidder og skal til at skrive om det, er nok til at hårene rejser sig. Ja jeg taler selvfølgelig om Skumprisen, selv om jeg prøver på ikke at tænke så meget på det, det fylder af alligevel, men det er jo heller ikke hver dag man er nomineret til en pris. For pokker hvor jeg glæder mig til at det bliver den 18 december, -det bliver så vildt.

Husk at stemme, du kan gøre det her.