Et kæmpe skridt i den rigtige retning

Frikendt, endelig et stort skridt i den rigtige retning. I dag har jeg være inde på afdeling Y, som er OUHs nyreafdeling. Jeg skulle blive ved med, at gå til tjek på afdelingen Y i et stykke tid. Ja jeg tror, at jeg havde regnet med, at det nok ville vare omkring 5 år. Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over det med, hvor lang tid det ville tage.  
Jeg havde fået taget blod- og urinprøver fredag. Jeg har heller ikke spekuleret så meget over nyretallet, eller hvad der skulle forgå. De sidste par gange jeg har været derinde til tjek, har der ikke været noget at komme efter. Derfor var jeg ikke var så nervøs, da jeg sad og ventede på, at jeg skulle blive kaldt ind. 
Der sad jeg så, overfor en læge og ventede på svar.  Jamen alle dine tal ser jo fine ud, der er ikke noget at komme efter. Hvis jeg skal sige noget, så er det, at alle din tal nu er lige over middel. Så jeg synes ikke, der er nogen grund til, du kommer her mere. Vi vil afslutte dig, hvis det er ok med dig? 
Ja det var jo det jeg havde regnet med, men for pokker hvor var det fedt at høre, og som nyrelægen sagde: Nu har vi på nyreafdeling lagt stilen, så har kræftafdelingen bare at gøre det sammen. At blive frikendt på nyreafdeling var bare så fedt. 
Det var først da jeg 10 minutter senere sad i bilen, at det for alvor gik op for mig, hvad det lige var jeg havde fået at vide. Det her er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Jeg er bare så glad, det letter så meget at vide, at der er en sygdom mindre at tænke på.