Psykolog igen, igen

Jeg føler mig ikke så træt, som jeg plejer at være, når jeg har været op kl. 5.15 for at svømme. Et eller andet sted fatter jeg ikke at jeg været så tidligt oppe. Her til morgen kom jeg til at svømme 1500 m for langt, det er ikke fordi det gør det helt store, men netop uge 46 skal være en rolig uge hvad angår træning, og så ligger jeg ud med at svømme alt for meget. 
Efter morgentræning var jeg et smut ved massør, for lige at blive løsnet lidt op i kroppen. Senere på dagen havde jeg tid hos psykolog. Igen, som så mange gange før, havde jeg ikke lyst til at tage til psykolog. Men endnu en gang endte det med at være en god ide at tale lidt med ham. Vi fik  vendt en masse ting, og selv om jeg ikke synes, at jeg havde noget at snakke med ham om, ja så var der alligevel noget som lå og lurede. Jeg fik igen nogle værktøjer til at vende nogle tanker med. Jeg havde det rigtig godt, da jeg gik ud derfra, og sådan en følelse har jeg ikke haft før, når jeg gik derfra. 
Derefter var det tid til at tage på arbejde, og det gik også rigtig godt.  Så var det tid til en lille
løbetur, derefter aftensmad. 
Nu er det så tid til at skrive dagens blog og derefter er det på hovedet i seng. Ja et eller andet sted er det skræmmende at en dag kan gå så hurtigt, men sådan er det jo nok når man har det godt.