Lidt svært at forstå

Jeg sad her til aften og lavede noget forberedelse til i morgen. Mit tv kørte i baggrunden som det af en eller anden grund tit gør, når jeg er på mit kammer. Der sad jeg så og læste i min bog, da der pludselig kom et indslag omkring kræft i tv, og så var det slut med at læse i et stykke tid. 
Som jeg vist har skrevet en gang før i en blog, går jeg tit i stå  når jeg hører ordet kræft, det gjorde jeg også denne gang.  Jeg vil egentlig ikke skrive så meget om indslaget som blev sendt her i aften, selvom det satte en del tanker i gang, så mange tanker, at jeg ikke helt kunne gennemskue programmet. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af det, men når jeg sidder og tænker nærmere over det, bliver jeg mere og mere sikker på at budskabet i programmet var at den danske lægeverden er meget firkantet. Jeg vil på ingen måde gøre mig klog på, hvordan man kommer igennem et kræftforløb, eller hvilken behandling der er den bedste, for det er jeg ikke den rette til. Jeg kan heller ikke sætte mig ind i, hvordan et andet menneske har det i forbindelse med kræft. Jeg ved kun ud fra mig selv hvordan jeg har oplevet et kræftforløb, og hvordan jeg er komme igennem det. 
Det som jeg egentlig gerne vil sige, det som jeg vil frem til, er at jeg håber der en dag vil komme et program som sætter fokus på kræft. Et program som ikke er ude på at skabe debat, men som viser hvordan det er at være ramt af kræft.  -Nå ja sidder du så og tænker, han er da ikke den rette til at komme med en sådan kommentar, når han selv har været i så mange medier. – Se det er her jeg begynder at filosofere over, om jeg selv har fået det budskab ud, som jeg gerne vil have ud? Eller om
andre tænker som jeg tit gør, kunne han da ikke sige det, eller det, i stedet for det han siger. 
Ja det er ikke nemt, og denne blog er nok heller ikke lige den letteste at forstå, men om ikke andet, ja så fylder den da godt.