Hjemme i DK igen

Så er jeg atter hjemme i DK igen efter en kanon tur til Norge med Giv. Jeg vil sige at denne tur har været den bedste skolelejr jeg nogensinde har været på, det har været helt fantastisk.
Vi tog af sted søndag den 14. september og var hjemme igen i aftes fredag den 19. Ugen har budt på kano, orienteringsløb, MTB cykeltur, vandretur i fjeldet og overnatning i det fri. Fredag sluttede ugen med en omgang river rafting. Det har som sagt været en god uge, og jeg kan et eller andet sted slet ikke fatte, hvorfor jeg ikke selv har været på højskole, da jeg var færdig med skolen, det kan i hvertfald anbefales. 
Lige nu hvor jeg sidder og tænker på alle de oplevelser jeg har fået her den sidste uges tid, så kan mærke hvordan jeg får sommerfugle i maven. Dagen i dag, lørdag er gået med at vaske tøj, spise og ellers bare sove. 
Jeg har kun en gang i denne uge tænkt på kræft og det var en aften hvor vi sad og snakkede og kom ind på emnet. Jeg tænker ikke så meget på det, men når snakken falder på det, kan jeg mærke hvordan, det vækker en masse følelser i mig, og jeg kan mærke en sort skygge der dækker min krop. Heldigvis har tanker omkring kræften som sagt kun været fremme en enkel gang på turen. 
Det har bare været en sådan en dejlig uge, hvor jeg har nydt hvert sekund.