Ikke så nervøs som sidst

Jeg skal nok prøve at komme frem til svaret så hurtigt så muligt. 
Jeg har sovet godt i nat, og ikke vågnet en eneste gang i løbet i af natten.  Jeg ankom til OUH kl. 9 og mødtes med mor og far, derefter gik turen over mod  X 4 hvor jeg skulle have svaret kl. 9.30. 
Jeg har hele dagen igennem  ikke været spor nervøs, jeg har været meget rolig og har egentlig haft det rigtig godt, også da jeg blev kaldt ind til lægen for at få svaret , jeg havde sat mig op til det værste. Der er mange der har spurgt mig om, hvad jeg selv tror at svaret ville blive. Jeg tror ikke noget som helst, det er som sagt 7. gang jeg bliver scannet, hver gang har jeg fået et andet svar end det som jeg troede, og til sidst lader man være med at tro noget som helst, for man ved ikke hvad det er man skal tro på. 
Omkring kl. 10 bliver det vores tur. Da jeg gik ind af døren var jeg stadig ikke nervøs. Lægen gik lige til sagen, det passede mig rigtig godt, -bare kom med det. Jeg vil prøve at beskrive svaret så godt som jeg nu kan, problemet er altid at når jeg får svaret, slår det lidt klik og så hører jeg kun halvdelen af det som bliver sagt.
Kræftknuden som desværre blev fundet sidste gang, var der desværre endnu, men det havde jeg også regnet med. Hvad værre var, er at der er kommet et sted mere lige ved siden af, som også lyser på scanningsbilledet.  Men, ja der er på en eller anden måde altid et men, som man venter på.  Denne gang kom der et godt men, knuderne var ikke ret store, og lægen var faktisk i tvivl om, om det i det hele taget var kræftknuder, han kunne dog heller ikke sige at det ikke var kræft. 
Hvad angår halsen som jeg havde været noget bekymret for, så havde jeg en del lymfeknuder der, men de var ikke større end normalt og virkede ikke mistænklige, det vil sige at de ikke går ud fra at det er kræft.
Jeg må sige at det ikke lige var det svar, som jeg havde regnet med, og det har det som sagt ikke været nogen af gangene, men denne gang var det et mere positivt svar end jeg havde turde håbe på. 
Planen er nu at jeg skal scannes igen om 4 måneder. Lægen troede at de mange scanninger jeg havde været igennem her det sidste stykke tid, måske har haft en påvirkning på min krop, og derfor kan det godt ske at der ikke er noget kræft i kroppen, men som sagt kan det heller ikke udelukkes. Men for pokker er jeg letter over svaret, det betyder at jeg nu har 4 måneder i friheden. Jeg var lige ved at bryde sammen da jeg kom ud fra lægen, fordi jeg bare var så glad, fordi det nu går lidt frem af igen. Jeg er bare så glad!