Endelig hjemme i DK igen.

Så langt om længe er jeg endelig hjemme i DK igen. – Og langt om længe kan jeg igen komme på nettet. Vi kom hjem i nat efter en længere bustur. Vi skulle have været hjemme i går formiddag omkring kl 10, men 25 km fra den franske grænse blev der problemer med "teknikken" i bussen. Klokken var da 2 om natten og vi måtte overnatte på at motel i Frankrig. Kl. 9 var der morgenmad og  kl. 11 tirsdag havde bussen været på værksted og var køreklar igen, og så gik tur ellers mod DK. Det blev en lang dag i bussen, men endelige her i nat var vi hjemme. Det var en lidt underlige fornemmelse at ligge sig til at sove og der ikke var andre i samme rum. At være sammen med en masse dejlige mennesker er rigtig dejligt, men en gang i mellem er det nu også rart  at være lidt alene. 
Jeg har skrevet blog alle dagene, mens jeg har været af sted, men det har ikke været muligt at lægge dem ind, for det med Internet er åbenbart ikke noget man gør så meget i i andre lande. Jeg har været meget bedre kørende på cykel end jeg har turde håbe på, og selvom vi kørte rigtig langt har mine ben været rigtig gode. 
Jeg har nogle gange været i tvivl, om det med sporten virkelig er det som jeg vil, men da jeg sad der på cyklen flere dage i træk, blev jeg hver eneste dag bekræftet i, at det er her jeg lever, det er her jeg føler mig hjemme, og det er her jeg nyder hvert sekund. I den forgangne uge har jeg følt mig som ny, selvom jeg mange gange har måtte svare på spørgmål omkring min sygdom og om sygdom i det hele taget, ja så har jeg 95% af tiden bare følt mig som ny. Det har bare betydet så meget for mig, at jeg i denne uge kunne få lov til at føle mig som et normalt menneske. Det er første gang i snart 2 år, at jeg har haft en pause væk fra sygdom. 
Lige nu har jeg ikke lyst til andet end bare at træne, træne og atter træne, indtil jeg igen er stærk nok at stå ved startsnoren. Selv om turen her er gået meget bedre end jeg turde håbe på, ja så der stadig lang vej endnu tilbage til toppen. I forhold til jeg sidste år, hvor jeg max kunne holde til at cykle 10 km, så var jeg fuldstændig færdig, ja så må jeg da sige at jeg er på vej tilbage!