Samtale igen

Jeg må indrømme at jeg stadig ikke har fået sovet ud, men jeg kan jo heller ikke bare ligge og snue hele dagen, men det tog da lige lidt ekstra tid at komme op her til morgen.
Jeg var så heldig at jeg kunne får en tid ved psykolog  i dag kl. 11. Lige i dag synes jeg  egentlig ikke rigtigt, at jeg havde brug for at snakke med en psykolog, men jeg havde aftalt med han, at jeg skulle kontakte ham så snart jeg kom hjem, så jeg har hele tiden været indstillet på, at jeg skulle snakke  med ham igen. Jeg følte bare at der godt lige kunne gå lidt længere tid inden jeg skulle til samtale igen, der kunne da godt lige have gået en uge eller to. Men så alligevel vil jeg så nødigt falde i et sort hul igen, og langt om længe blev jeg enig med mig selv om, at når alt kommer til alt, er det nok bedst lige at får en snak. Det kan jo være, at der kommer nogle ting op som jeg ikke selv har set komme. 
Inden jeg skulle til samtalen, nåede jeg lige et smut i svømmehallen. Jeg er pt. gået på sommerferie hvad angår træning, så jeg skal bare træne lidt for at holde mig i gang, så det ikke blive så hårdt at starte op igen. Jeg skal dog lige holde løbe formen lidt vedlige, da jeg skal løbe et par omgange til 24 timers løbet i Viborg i næste weekend, hvilket jeg ser meget frem til. 
Efter svømmeturen var det så tid til samtalen med psykologen. Da jeg var færdig efter en halv times tid, må jeg sige at jeg var noget ør i hovedet. Jeg skulle egentlig have ondnet nogle flere ting i Viborg, men jeg var noget ør i hovedet og desuden skulle jeg senere på dagen desværre til begavelse,  så jeg tænkte at det nok var bedst ikke at fylde hovedet med flere tanker end jeg allerede havde. 
Efter begavelse var jeg så heldig at få et lift til Fyn, så der gik turen til og jeg overnatter hos noget familie indtil i morgen hvor turen så går til Ollerup, hvor jeg vil være nogle dage.