Længere tid

Denne gang tog det lidt længere tid at rejse mig igen, men op det kom jeg da. 
I går holdt jeg fri fra træning, og fik også sovet længe.  
Jeg var noget spændt på hvordan samtalen med psykologen ville gå. På en eller anden måde, synes jeg ikke at det er særlig fedt at skulle gå til psykolog. Det er jo lidt underligt for jeg har jo selv aftalt det og psykologen er der jo kun for at hjælpe mig, alligevel er det en underlig fornemmelse. Samtalen gik godt og jeg er sikker på at det er det rigtige at gøre. Jeg kan desværre ikke nå at få flere samtaler inden jeg tager afsted mod Paris, da psykologen har sommerferie.  Om ikke andet fik vi lagt en plan for, hvordan vi skal gribe det an de næste gange vi mødes. 
Derefter var jeg et smut rundt i Viborg inden jeg havde en tid til en omgang massage. Jeg kan godt mærke at det er længe siden jeg har været til massør og det gjorde rigtig godt. Resten af dagen gik med at slappe af, hvilket jeg var overraskende god til.