Scannings svar

Jeg har prøvet at tænke så lidt som  muligt på det, men efterhånden som bilen kommer tættere og tættere på Odense, kunne jeg godt mærke at jeg blev mere og mere tændt. Jeg havde det som op til et vigtigt stævne, min krop var 100 % klar til at fyre den af, til at give den alt hvad den havde i sig, – men til hvad nytte ?
Da far og mig sad i venteværelset havde jeg det egentlig ok, jeg følte at jeg var meget afklaret. Da vi blev kaldt ind kunne jeg godt mærke, at jeg blev lidt nervøs. Jeg snakkede lidt med lægen om hvordan det gik lige pt., og endelige kom svaret. Desværre ikke det svar jeg havde håbet på. Selv
om jeg hele tiden har sagt til mig selv at det kan gå begge veje, ja så må jeg sige at det denne gang, ramte mig meget hårdt. 
Jeg skal prøve så godt muligt at forklare hvad lægen sagde til mig om scanningen. 
Scanningen viste at jeg havde en del hævede lymfeknuder på halsen. Det kan der dog være flere grunde til, en af dem kan være kræft, en anden grund kunne blot være at jeg havde været lidt forkølet ved scanningen og derfor kan lymfeknuder hæve. Hvilken en af grundene det er, kan man ikke sige lige 
nu. Jeg havde desværre også en lymfeknude i brystkassen som lyste op på scanning og den er så vidt jeg forstod lidt aktiv. Den sidder desværre meget langt inde i brystkassen og det vil blive en farlig operation hvis den skal opereres ud, da knuden ligger meget tæt op af hovedpulsåren. Lymfeknuderne sidder ligesom en klase vindruer, så hvis de ville operere lige nu, ville de ikke kunne være sikker på om det er den rigtige de tager ud, kræftknuden er for lille til at man kan være sikker på at det er den rigtige man tager. 
Lægen mente at det bedste ville være at vente endnu 3 måneder og så bliver scannet igen, for så at se hvordan det hele har artet sig til den tid. Den form for kræft jeg har er ikke en aggressiv sygdom, derfor vil den ikke brede sig på de 3 måned, men kun vokse. 
Da jeg kom hjem tog jeg løbeskoene på og løb alle mine frustrationer ud, jeg er ikke kommet af med dem alle, men det hjalp meget lige at fyre den af, og komme af med noget energi.