Noget sur

Lige nu sidder jeg her og er gal, nej ikke bare gal, nok nærmest rasende. Jeg er taget til København i dag for at være med til et møde i morgen med Drivkræften. Men så skete det, jeg blev ringet op her kl. 22 søndag aften og fik besked om, at mødet var aflyst, det ville de bare lige ringe og fortælle mig. Så blev jeg sku sur, sådan noget er på ingen måder acceptabelt. Jeg vil undlade flere kommentarer og mine tanker omkring samarbejdet med Drivkræften lige nu. Der går nok lige et stykke tid, inden jeg tager til møde i KBH igen. 
Dagen startede ellers med min første cykeltur på min nye cykel. Det startede ikke alt for godt, den første km var fuld af problemer, da cyklen ikke er justeret til mig endnu. Efter lidt justering gik det faktisk rigtig godt. Der er dog stor forskel på den ny cykel og min gamle cykel, men det skulle da også være sært andet. 
Jeg synes egentlig at de 2 timer og 15 minutter  gik godt, jeg tror at det lykkedes mig at få cyklen til at passe rimeligt i første hug. – Så det var dagen positive oplevelse. 
Nå men om ikke andet, så kan jeg da se frem til en dag i morgen hvor jeg ikke skal lave andet end tage tilbage til Fyn.