Af sted igen igen igen

Jeg kan stadig ikke mærke noget i armen eller skulderen,  det tyder jo bare på at lægen har gjort sig arbejde godt.
Ja, for en jeg ved snart ikke hvilken gang, gik turen atter mod Odense i dag. Denne gang for at få tjekket nogle mærkelige mærker, som jeg har på min højre arm. Jeg skulle være på OUH kl. 8.15,  så det var tidlig op. Undersøgelsen tog ikke mere end 5 minutter, hvorefter lægen sagde at mærkerne skyldtes kemoen og jeg fik noget creme til at smøre armen i. Så var det atter mod Ollerup.
Jeg kunne ikke nå hjem til nogle timer, så jeg tog noget at spise og så en cykeltur. Det blev til 2 timer og 15 minutter, og det gik rigtig godt. Jeg var som altid træt da jeg kom hjem , men mens jeg cyklede havde jeg det rigtig godt. Jeg tror at det har været godt til kroppen med 3 dages pause.