Med tog til OUH

Så af sted mod Odense her til morgen, denne gang med tog og bus, men hvad det er der da heller ingen der tager skade af. Jeg kom til OUH kl. 9.30 og kl 9.45 blev jeg kaldt ind til en læge som undsøgte mig og prøvede at finde den lille forstørrede lymfeknude i min armhule. Den havde åbenbart puttet sig, men efter et stykke tid fandt han den. Jeg fik at vide at det var nok at blive lokal bedøvet når den skulle fjernes. Hvornår vil du gerne til ? sprurgte lægen. Så hurtigt som muligt, men det siger de vel allesammen sagde jeg. Ja der er lidt ventetid, lægen gik ud og kom så tilbage. Kan du komme på fredag spurgte han ? Altså nu på fredag sagde jeg ? Øøø ja det kan jeg da godt. Så på fredag skal jeg altså ind og skæres i.
Kl. 10.07 var jeg på vej mod Svendborg igen, alt i alt tog undersøgelsen kun omkring 10 minutter. Da jeg atter var hjemme tog jeg noget mad og cyklede derefter en tur. Ville egentlig også have løbet en tur, men benene var meget trætte, så jeg lod være. 
Har
også været træt resten af dagen, så det var vist godt at jeg hoppede over den løbetur.