Tilbage igen

Ja så lakker det mod enden af denne uge, men der er dog lige en par dage endnu. Jeg kom tilbage her til Ollerup i går aftes. Jeg har lige været med hjemme i Sparkær et par dage, for lige at få styr på nogle løse ender, hvis man kan kalde det for det.
Der er rigtig mange som har spurgt mig, om jeg ikke var træt af det svar jeg fik i tirsdags, men som jeg har skrevet før, ja så er jeg bare glad for at det går fremad, – og så er der egentlig ikke rigtig mere at sige til det.
Dagen i dag har stået på en lang cykeltur på 2 timer og 15 minutter. Det var nu ikke helt med vilje at jeg fik cyklet så langt, men jeg farede lidt vild, og så endte det med at det blev sådan en lang tur. Jeg var noget sløv til at starte med, men efter nogen tid på cyklen gik det bedre og bedre. Her til aften kan jeg dog godt mærke at det blev en lang tur og jeg er noget træt.