Torsdag / 4. scanning

Så er det tid til scanning igen. Jeg startede dagen med et bad, som jeg plejer og skulle lige til at spise morgenmad, da jeg kom i tanke om jeg jo skulle møde fastende, så det droppede jeg. Jeg var så heldig at en af mine venner ville køre mig til Odense, det er jo rigtig fedt.
Jeg kom i god tid til OUH og så ville jeg da lige kigge ned til de kære sygeplejesker og sige hej. De kunne ikke kende mig før jeg sagde mit navn. Vi fik en vældig hyggelig snak, og så komme chokket, for lige da jeg gik, sagde jeg vi  ses på næste fredag, så svarede sygeplejsken, nej det er altså på trisdag du får svar. Ah hvad ? Det viste sig at vi havde misforstået hinanden. Men det er jo kun skønt, for det vil sige at jeg får svar på tirsdag i stedet for fredag. Det kom lidt bag på mig, nu havde jeg lige indstillet mig på at det skulle være fredag, men det er kun fedt når det er den vej. 
Scanning gik rigtig godt og meget lettere end jeg havde forventet. Før jeg fik set mig om var jeg på vej hjem igen. 
-Så er det bare at vente på det bliver tirsdag.
Fyens Stiftidende og Tv2 Fyn var med til scanningen, det var rart for så kedede jeg mig ikke i den lille smule ventetid der var.