Den lille bakke

Lige i tiden flyver tiden af sted og det er jo rigtig godt, for jeg vil efterhånden godt til at have den scanning overstået, så jeg kan begynde at lægge kræften bag mig og komme videre. Jeg sover nogenlunde lige i tiden, men jeg drømmer bare en masse mærkelige ting, som jeg ikke lige kan se noget som helst sammenhæng i. Det er nok min underbevidsthed der spiller mig et pus, men det er jo ikke noget at snakke om.
I dag var jeg ude at løbe og synes egentlig ikke at det gik alt for godt. Det er der jo ikke noget unormalt i, men da jeg løb op af en lille bakke slog der pludselig en tanke ned i mig, for det var jo den bakke som jeg på et tidspunkt kun lige kunne løbe op af, og da jeg endelige kom op over den, ja så fik jeg det dårligt og det hele kørte rundt. Nu har jeg løbet op af den et par gange, og det var først i dag at jeg kom i tanke om det, så det går jo egentlig ikke så dårligt med at løbe som jeg tror. Det er vel ikke mere en 3 måneder siden, at jeg ikke kunne løbe op af den, det skal jeg lige huske at sige til mig selv engang imellem, når jeg bliver sur over at jeg ikke kan løbe hurtigere.