Ikke helt tilfreds

Jeg var lige ved at sove over her til morgen, men jeg nåede det alligevel, ja jeg taler jo om styrketræningen, men jeg nåede det lige inden jeg skulle i skole. Efterhånden som skoledagen gik, kunne jeg godt mærke at jeg blev mere og mere træt, jeg er næsten sikker på at det er pga. jeg træner mere og mere. I næste uge tager jeg en rolig uge hvad angår træning, så regner jeg med at jeg få lidt flere kræfter. Jeg fik også løbet en tur og det gik rigtig godt, jeg løb 7, 8, 9 og 5 minutter, pauserne var på et minut. Det gik igen over al forventning, jeg følte igen at jeg løb med overskud, jeg var ikke engang så træt som jeg have troet. 
Jeg har holdt mig lidt for mig selv i dag, for jeg er lidt sur over det med de 5 år, det skal jeg lige have til at falde på plads. Ikke at jeg er sur over at få det at vide, nej det er jeg såmænd ikke, for et eller andet sted vidste jeg det jo godt. Det var jo egentlig en bekræftelse i det som jeg havde håbet på ikke var rigtigt, og som jeg på ingen måde vil finde mig i, men som jeg bliver nødt til at forholde mig til, hvad enten jeg vel det eller ej. Derfor har jeg været lidt pirlig i dag, men det hjalp da lidt efter jeg have været ude at løbe.