Stadig træt

I dag startede jeg op med at styrketræne selv. Det er planen at jeg selv skal træne i denne  uge og mødes med fysioterapeuten  på mandag, hvor vi så skal snakke om hvordan det er gået. Hvis alt er vel, er det meningen at jeg kun skal til fysioterapeut en gang hver 3. uge. Jeg er så heldig at jeg kan styrketræne tæt på hvor jeg bor, så kan jeg nå at træne før jeg skal i skole, det er rigtig godt, for det gør det lettere at passe skolen. Jeg skal så lige vænne mig til at stå tidligt op, men det vænner jeg mig nu hurtigt til. Hvor er det rart at træne om morgenen, så kan jeg jo koncentere mig om skolen resten af dagen. 
Jeg har igen dag følt mig meget træt, jeg tror snart at jeg skal have en dag uden træning for at give kroppen lidt ro.
I morgen går turen til OUH for at snakke med en læge, jeg håber på at jeg får grønt lys for at svømme igen. Hver gang jeg er ovre at træne mit svømme hold får jeg sådan en lyst til at hoppe i og svømme en lille tur.
- I
kke mere for i dag.