Endelig brev

Nå så kom det endeligt, det brev som jeg har gået og ventet på i så lang tid, brevet fra OUH. Men hvad pokker det var jo ikke om en scanning?  Det var bare om en samtale.  Det kunne jeg ikke  helt forstå, hvad var det for noget? Derfor ringede jeg til OUH og efter fik at vide at det bare var en samtale og et lille tjek, er det nu nødvendig? Jeg har altså nok om ørerne lige i tiden, kan vi ikke udskyde det lidt?  Nej de ville altså gerne lige se mig, - nå ok så kommer jeg. Det er nok meget godt med en lille samtale, selvom jeg ikke rigtig kan se hvad vi skal snakke om, men det finder vi ud af, og det er fint nok at de holder øje med mig. 
Jeg er noget øm i benene i dag, det er faktisk rart nok, for det længe siden at jeg har prøvet det. Vægten siger 79,0 kg her til morgen, så det kører også bare.