Godnat

Ååå ja, så er det slut på endnu en uge og for pokker hvor har der været fart på for mit vedkomne.
Det har været endnu en uge men rigtig meget fremgang. I dag var jeg for første gang udenfor og cykle, det blev til en time på landevejen. Det gik meget bedre end jeg havde regnet med / turde håbet på. Jeg følte at jeg havde en del overskud det meste af turen. Men jeg kan godt mærke at jeg lige nu max skal cykle en time udenfor, jeg var noget træt da jeg kom hjem. Men for pokker hvor er det rart at cykle udenfor og se på landskabet igen og nyde det dejlige solskinsvejr. 
Vægten sagde 79,4 kg, så det går også stadig stille og roligt ned af bakke med den. Jeg har sovet normalt hele denne uge og selv om jeg har haft meget at se til, ja så har jeg følt mig mere frisk end jeg plejer, det hænger nok sammen med at jeg får min nattesøvn nu. 
Nå men nu kan jeg næste ikke holde min øjne åbne mere, så det er tid til at slutte, godnat, godnat