Ugen der gik

Ja så blev det søndag, og det er ved at være slut på en lang, men rigtig god uge. Jeg tænkte at det var lang tid siden at jeg havde cyklet, derfor tog jeg kondicyklen frem og cyklede en lang tur på den. Engang i næste uge tror jeg, at jeg vil prøve at cykle en tur udenfor, det er da lidt sjovere end at sidde her indenfor.
Jeg fik to rigtig gode oplevelser i dag, den ene var at vægten sagde 79,8 og den anden var at jeg nu kan passe næste alt mit tøj. Det er rigtig fedt at jeg nu har over dobbelt så meget tøj som før, ja det lyder måske ikke af meget men alt fremgang tæller, selv de små ting så som at komme i sine cowboy bukser igen. 
Jeg har lidt ondt i halsen i dag, men jeg håber ikke jeg skal til døje med det igen. Ellers er dagen gået med at få pakket ud, for det fik jeg ikke gjort i går.