Slut på Dallund

Ja så blev det lørdag og jeg har faktisk sovet  bedre end alle de andre dage her. I dag var så dagen hvor vi skulle tage afsked med hinanden og Dallund. Jeg må sige at mit hoved er fyldt med en masse ting, og jeg  er glad for at jeg nu skal hjem og have tingene sat lidt på plads. 
I mandags havde jeg ikke så meget lyst til at kommer på Dallund, men nu er jeg rigtig glad for at jeg tog imod tilbudet. Jeg har fået rigtig meget ud af det, det er som om der er lettet en sten eller to fra min krop. Jeg føler mig meget lettere end da jeg kom, så det fortæller jo at jeg nok har haft brug for at komme væk. 
Efter afskeden med alle de andre, gik turen mod Ollerup. Resten af dagen og aftenen  gik med fødselsdag. Det har været rigtig godt at være af sted, men det er nu også rigtig rart at være tilbage hos vennerne igen, især når de er så glade for at se en, som de lader til at være. 
Jeg havde håbet meget på at der ville ligge et brev fra sygehuset med indkaldelse til scanning, men nej det gjorde der ikke, jeg håber meget snart at jeg høre fra dem.