Godt nytår !

Ak ja, så blev det nytår igen, og jeg kom til at tænke tilbage på sidste år da jeg sad der og var lidt sur over at jeg vejede 80 kg, og kun lige kunne være i mine bukser. Jeg sad der og tænkte på at nu kunne det da kun gå fremad, men nej sådan skulle det jo ikke være i dette år. Der var så meget jeg havde håbet på at jeg skulle i det her år, men sådan blev det ikke, ikke i denne omgang. 2007 blev for mig et år som jeg egentlig helst bare ville have kunnet spole hen over og så starte på 2008. 
Nu sidder jeg så her igen, jeg vejer stadig 80 kg og jeg sidder igen og håber på at næste år bliver et år med fremgang,  – det har det bare at blive. Ja man kan godt sige at jeg ikke er kommet så langt i dette år, men tro mig når jeg siger at jeg i løbet af 2007 ikke bare er blevet et år ældre, nej jeg vil vove at påstå at jeg er blevet mindst 5 år ældre på et år, der er lidt en skam, er det ikke?   
Til alle jer ikke har fået sagt det til, ja så ønsker jeg jer et rigtig godt nytår. 

Med venlig hilsen Jacob Pallesen