Fedt at være i gang igen

Det var ikke smart, det ved jeg godt, men når skolens bedste band spiller, ja så er det svært at holde sig væk, så derfor kom jeg meget sent i seng i nat. Det var måske ikke så smart når jeg skulle op og holde foredrag kl. 8 næste dag på Magleby Efterskole på Langeland. Jeg skulle derfor af sted kl.7. og det kom jeg da også. Jeg kan godt mærke at det er ved at være lang tid siden at jeg har været ude at holde foredrag sidst, jeg lige skulle i gang igen. Jeg glemte at fortælle et par små ting, men sådan er det næsten altid, når jeg komme hjem, så kommer jeg i tanke om flere ting jeg skulle have sagt. Men jeg synes selv at det gik rigtig godt og at jeg fandt hurtigt ind til eleverne, der var i hvertfald en rigtig god stemning, så alt i alt gik det rigtig godt. Hvor er det fedt at være på igen, og hvor har jeg  savnet det. Jeg kom overhovedet ikke ind på det med kræft, det er der to grunde til, et er at jeg ikke er klar til det endnu, der er stadig for mange følelser i det til at jeg kan stå overfor andre mennesker og fortælle om min sygdom, men det kommer engang. Den anden grund er at det ikke var relevant over for elever at stå og fortælle om kræft, her er det bedre at  fortælle om at hvor der er en vilje er der også en vej, i forhold til det at være ordblind. 
Da jeg kom hjem igen sov jeg næsten 6 timer, jeg var godt nok træt, men det var jo min egen skyld.