Yes yes

Ja der er er egentlig ikke så meget at skrive om i dag, ikke andet end at jeg igen var til stråler og genoptræning. Men jeg har da helt glemt at fortælle, at jeg i går fik svar fra den knogle scanning jeg fik lavet i sidste uge. Jeg har været noget spændt på at få svaret, for jeg vidste jo ikke hvordan mine knogler så ud efter den hårde behandling min krop har været igennem. Jeg håbede meget på at jeg ikke var ved at få knogleskørhed, for det ville da bare være for surt. Heldigvis kunne man ikke se noget på scanningen og det er rigtig godt at vide at mine knogler er normale. 
I dag fik jeg så grønt lys til at begynde at løbe igen. Der går dog lang tid inden jeg kommer til at løbe langt igen, men skidt med det bare det at jeg må begynde at løbe igen, det er rigtig fedt. Til at starte med skal jeg prøve at løbe et minutter og så gå i fem minutter, så jeg kommer op på en halv time. Jeg håber på at jeg kan starte i morgen.