Tilbage til OUH

Endelig blev det torsdag, og turen gik mod OUH for at starte på strålebehandlingen. Efter at jeg havde været det halve af Fyn rundt for at samle folk op der også skulle til OUH ankom vi endelig. Først skulle jeg snakke med en læge, jeg kom til næsten lige med samme. Derefter skulle jeg have støbt en form, så de kan være sikker på at jeg ligger på den samme måde hver gang. Jeg skulle ligge på noget der minder om en sækkestol, som man lukker luften ud af, så den kommer til at passe til min rygs form. Da det var overstået, bliver der lagt en form for opvarmet plastik oven på min overkrop, som så igen bliver formet til min krop. Derefter bliver jeg lagt i semilator af strålekanonen, så de kunne mærke op på formen hvor strålerne skal ramme. Jeg fik også tegnet på min mave, så de kan se hvor formen skal gå til. Jeg kan desværre først starte på strålebehandlingen på næste torsdag, hvilket kommer til at betyde at jeg kommer til at rejse frem og tilbage mellem Jylland og Fyn i julen. Det værste ved strålebehandlingen er nok det at jeg kommer til at bruge meget tid på transport, og at jeg ikke kan få tider lagt uden for skoletiden. Det kommer til at betyde at jeg igen skal til at snakke med skolen om de stadig vil bakke mig op. 
Da alt det her var overstået gik turen hjem mod Viborg. Da jeg kom hjem var jeg meget træt og sov et par timer og jeg er stadig meget træt her til aften.