Brevet

Det er lang tid siden at jeg har været så træt, som jeg var her til morgen. Jeg kom først op kl.10, men var stadig noget træt. 
Jeg må nok sige at dagens højdepunkt var, da jeg så at der var et brev fra OUH. Jeg flåede brevet op for at se hvornår jeg kan starte på stråler. Der stod at jeg skulle ind til samtale på torsdag, det er bare super. Det har næsten været som dengang jeg var lille og skulle vente på at det blev den 24. december. 
Ellers stod dagen på genoptræning, det går stille og roligt fremad med det. Mine skuldre bliver bedre og bedre for hver dag der går, så det er bare godt. Da jeg kom hjem fra træning sov jeg 2 timer. Jeg kan godt mærke at jeg har meget omkring ørerne lige i tiden. Jeg kan næste ikke vente til på torsdag, så jeg kan komme i gang med de stråler og få den kræft slået ihjel.