Slut på en lang uge

Så var det i dag udsendelsen kom i TV. Lige meget hvormeget jeg efterhånden har været med i, ja så vænner jeg  mig  aldrig til det. Det er meget mærkeligt  at se sig selv i TV, og jeg bliver nødt til at se det mange for at få det hele med. Jeg har selv meget svært ved at bedømme om det var en god udsendelse, men et par af min venner begyndte næsten at græde da de så den, så den rammer lige hvor den skal. Efter udsendelsen havde jeg lovet at chatte  med dem der havde lyst.  Jeg skal love for at der var mange spørgsmål lige fra starten og indtil det sluttede. Igen var det rigtig sjovt at chatte med  en masse mennesker, selvom der også er nogen som åbenbart  ikke har så meget at gå op i, og derfor skriver noget rigtig dumt, men de har jo nok større problemer end jeg har. 
Ellers er dagen gået med træning, en  cykeltur og lidt skolearbejde. 
Det er ved at være slut på en lang uge, hvor det er sket rigtig  meget. Jeg håber meget på at jeg kommer igang med stråler i næste uge.