1 dag siden

Ja nu er der gået en dag siden jeg fik svaret og jeg er egentlig meget afklaret med det. Jeg vil bare i gang med de stråler, og det skal helst være lige nu. Jeg var lidt træt tirsdag aften, ikke sådan at jeg var ked af det, nej nej det er mere ligesom om at jeg var skuffet, det føles som at blive nr. 3 til et løb. 
Jeg er da glad for at det går fremad og for en "bronze" medalje. På den anden side er jeg også meget sur over at det bare er bronze, for der er jo kun ét der tæller og det er guldet, det ved alle sportsfolk. Men når man er lidt nede jeg så er det jo godt at man har så mange gode venner, og før jeg fik set mig om sad jeg og spiste hos dem. Så var tankerne et helt andet sted. Jeg ved godt at der kun er gået en dag, men jeg kan bare ikke vente til jeg skal i gang med stråler, for nu skal der altså til at ske noget!