12 timer og 40 minutter til

Ja så er det i morgen det sker. Jeg kan godt mærke at jeg er noget spændt på i morgen, det er godt at jeg har lavet så meget i dag. Jeg startede dagen kl. 6.30, hvor turen gik mod Svendborg Sygehus for at få taget blodprøver. Derefter var det så i skole til klokken 17.30. Så gik jeg over i svømmehallen, hvor jeg var blev til kl. 20.

Nu sidder jeg så her skriver og kan ikke vente til i morgen, jeg sidder næsten og hopper og ved ikke rigtig hvad jeg skal give mig til. Sove kan jeg ikke, i hvert fald ikke lige nu. Jeg har masser af sommerfugle i maven og de trænger til at blive sluppet ud i det fri. Ja det kan jo gå begge veje det ved jeg da godt, men jeg prøver ikke at tænke på det. Alligevel kan jeg ikke lade være… Jeg vil bare ikke have et dårlige svar, for så ved jeg heller ikke hvad jeg gør.

Det skal bare være væk, det har det bare at være. Jeg kan ikke vente til i morgen, jeg ville ønske at jeg bare kunne lægge mig ned og falde i søvn. Jeg er meget rastløs lige nu. Nu er der kun 12 timer og 40 minutter til at jeg får svaret som jeg har ventet så længe på. I morgen bliver en stor dag. -Så alle Jer der læser dette her: Kryds fingre for mig, jeg har brug for det!