Nu går det fremad

Jeg har sovet rigtig godt i nat og jeg havde svært ved at komme op her til morgen, men der er jo ingen vej udenom  når man skal i skole. Jeg er lidt øm i benene, jeg ved ikke helt hvorfor. Skoledagen gik stille og roligt, jeg havde det rigtig godt hele tiden. 
I dag var det igen tid for genoptræning, derfor af sted mod Tåsinge det gik. Jeg havde det rigtig godt til genoptræningen og følte at jeg havde megen overskud. Det var rigtig fedt at jeg havde det så godt mens jeg trænede og ikke mindst at jeg også havde det godt derefter. Da jeg kom hjem følte jeg egentlig ikke at jeg var så træt, men tænkte at det nok var bedst lige at hvile mig lidt. Det endte med at jeg faldt i søvn og sov et par timer. Da jeg vågnede igen var jeg stadig meget træt, men jeg stod op og for ellers kunne jeg nok ikke sove når jeg skal i seng.
I dag og i går har jeg haft lidt mere overskud end ellers, jeg må bare håbe at det bliver ved, sådan at jeg stille og roligt få mere energi. Jeg synes at jeg har stået stille i lang tid, at der ikke rigtig er sket noget, så det er også på tide med lidt fremgang.