Bedre end i går

Ja jeg har ikke lavet det helt store i dag udover at gå i skole. Jeg har egentlig følt en del overskud hele dagen igennem, men jeg tog alligevel en lille lur da jeg kom hjem. Jeg følte egentig ikke at jeg var træt, men jeg sov da alligevel to timer. Jeg har ikke været dårlig i dag som jeg har været de andre dage, jeg har også spist mere, så det er bare godt. Det eneste som går min lidt på lige nu, er at jeg ikke rigtig jeg taber mig, i hvert fald ikke på vægten. Jeg har også stadig kun to par bukser jeg kan passe. Jeg ved godt at det tager tid sådan noget, men jeg synes altså godt at der må til at ske noget, bare lidt. Jeg håber at det er forbi jeg ikke selv lægger mærke til at jeg taber mig, fordi jeg ser mig selv i spejlet hver dag. Ellers er der ikke så meget at fortælle om dagen i dag.