Stadig ikke på toppen

Jeg har sovet nogenlunde i nat. Jeg var meget øm i hele kroppen efter svømning i går, og jeg havde egentlig mest lyst til at blive i sengen, men jeg skulle jo i skole, så op det kom jeg da. Det gik egentlig nogenlunde, men jeg må nok sige, at jeg ikke lige var helt på toppen. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad det er, der er i vejen  for jeg er sulten, men jeg kan ikke spise, jeg er træt men kan ikke sove, og et par gange har jeg haft det som om jeg skal kaste op, men jeg kan ikke. Det er da mærkeligt hvad det er, for jeg har ikke feber. Jeg venter lige lidt og ser om det ikke blive bedre i morgen, ellers ringer jeg til OUH for at høre hvad pokker det kan være. 
Ellers gik dagen med genoptræning. Det gik faktisk rigtig godt i dag, jeg følte at jeg havde mere overskud end jeg plejer. Også efter træning havde jeg det godt, det er lidt mærkeligt at jeg havde det så godt til træning, når jeg ikke har haft det godt før træning. 
Da jeg kom hjem var jeg ikke speciel træt, men lagde mig alligevel lidt. Det endte da også med at jeg sov 1½ time. Her til aften har jeg fået det lidt dårligt igen, så jeg er på vej i seng nu.