Tjek og tv

Ja så gik turen atter mod Fyn, men hvad vi kender jo efterhånden vejen. Bare lige ned på motorvejen og så til højre, ja så er man der før man får set sig om. - Nå men efter jeg fik taget blodprøven, som næsten ikke engang gjorde ondt, ja så var der ikke andet for end at vente, vente og atter vente til det blev min tur til at snakke med lægen. Så sad jeg der igen ved det lille bord med lægen over for mig. Ja alle dine tal ser fine nu, så hvorfor du tager på ved jeg ikke, men jeg kan sige at du skal forstille dig at den behandling (kemo) du har fået, kan sammenlignes med at der er sprunget en atombombe inde i din krop, så derfor kan der altså ske en masse mærkelig ting inden i dig. Det hele er ”bombet” og derfor er der ikke altid logik i hvordan din krop reagerer lige nu. Vi prøver at give dig en omgang vanddrivende og så ser vi hvad der sker. Hvis der er det mindste du er i tvivl om, ja så ringer du bare igen.
Så gik turen atter mod Viborg.

Jeg skal være den første til at sige, at jeg var meget spændt på det indslag som Tv 2 Fyn havde lavet. Det er altid meget mærkeligt at se sig selv på tv. Jeg kunne da næsten heller ikke kende mig selv, nu kan jeg godt se, at jeg ikke er så stor i hovedet, som jeg var dengang. Jeg synes faktisk at det blev et rigtig godt indslag, som vi fik lavet. Jeg håber i også synes om det.

Igen i dag har jeg været meget træt, men jeg fik heller ikke sovet til middag, så jeg håber meget på at jeg kan sove i nat