Den 30. september

Så blev det den 30. og søsters fødselsdag. Igen, igen var jeg meget træt da jeg stod op her til morgen. Men op det skulle jeg jo, for det er jo ikke hver dag ens eneste søster fylder år. Så afsted det gik mod Silkeborg hvor familien blev samlet. Efter en omgang brunch stod den på en gåtur. For pokker da, det var godt at det ikke var en længere tur, for jeg skal da lige love for at jeg gik død til sidst. Efter denne, for mig overlevelsestur, var turen kommet til at sige farvel, for jeg skulle med toget mod Ollerup. 
Det er godt nok lang tid siden at jeg har taget toget og heldigvis for det. Da jeg kom til Odense og skulle vente en halv times tid, kunne jeg ikke dy mig, ja jeg bukkede under for presset og købte Fyns Stifttidende, jeg kunne ikke vente til jeg kom hjem. Det var en rigtig god artikel synes jeg selv. Jeg havde ikke  forventet at den var så hård at læse, jeg blev nødt til at tage den i bidder, det er nok fordi at der kommer så mange minder frem når jeg læser den. Endelig lang om længe kom jeg hjem, efter 5 timer i tog kunne jeg stille tasken fra mig. 
Jeg har været meget træt hele dagen, kunne ikke sove i toget, så det var en lang tur. Min forkølelse er næsten væk, så mon ikke jeg snart kan komme ud og svømme igen. Vægten sagde 86,5 her til morgen, jeg taber ca. 100 g. om dagen. så det går stille og roligt ned af bakke med vægten.