Et år siden

Jeg har igen i nat sovet som en sten, og jeg havde også svært ved at komme op her til morgen. Men op ja det skulle jeg, for det var tid til en omgang blodprøver, og så havde jeg også lige en aftale med P4 Midt og Vest. Blodprøven gik rigtig godt, vampyren stak kun en gang, så det var en meget mærkelig oplevelse. 
Jeg havde aftalt med P4 at vi skulle mødes i forhallen på Viborg Sygehus. Vi fandt hinanden og gik i gang med et interview, det tog omkring 20 minutter og så var det overstået. Jeg er meget spændt på at høre det, det bliver sendt på mandag om morgenen. Da jeg kom hjem igen var klokken omkring 9.  Jeg tænkte at jeg lige ville sove lidt, men jeg vågnede først igen kl.14 og var stadig meget træt. Jeg kunne ikke bare sove hele dagen væk, så jeg stod op igen. Når jeg tænker tilbage på dagen, ja så tror jeg egentlig godt at jeg kunne have sovet næsten hele dagen. Aftenen stod på en tur i biffen med venner. 
I dag er det også lidt en mærkelig dag, for i dag for et år siden, begyndte jeg at føle mig mere træt end ellers. På næste fredag fandt man ud af at jeg var syg. Det er sgu lidt mærkeligt når jeg sådan tænker tilbage på det år der er gået. Men fra nu af kan det kun gå fremad, eller rettere sagt, det skal gå fremad, for jeg gider ikke at være syg mere!